STIŽU NOVE UPLATNICE: Promenjen način plaćanja Infostana, a na računu se nalazi i OVAJ TROŠAK!

"Infostan” je odlučio da vrati stari sistem knjiženja i izgled računa za objedinjenu naplatu.

Infostan
Dnenvo.rs

Iako je ovo preduzeće korisnike još pre mesec dana na svom sajtu informisalo o promenama, mnogi Beograđani verovatno nisu razumeli šta se menja u namirivanju obaveza za komunalije, piše “Politika”.

Kako u ovom preduzeću kažu za „Potrošač”, JKP „Infostan tehnologije” je posle sedam godina vratilo stari način fakturisanja tako što će se ove obaveze od maja plaćati za mesec koji je naznačen na računu, a neće biti kao do sada proknjižen na plaćanje najstarijeg neplaćenog a neutuženog računa.

Time će biti postignuta jasna povezanost dostavljenih računa i naloga za uplatu, jer će na računu biti naveden poziv na broj za konkretan mesec i godinu.

– Na ovaj način JKP „Infostan tehnologije” će izaći u susret zahtevima korisnika da se uplate koje izvrše knjiže na mesec i godinu za koji je račun izdat. Informaciju o novom načinu knjiženja uplata korisnici su dobili na poleđini majskog računa – saopštavaju iz ovog preduzeća.

Uskoro će se na računu za komunalne usluge Infostan naći još jedna stavka, a reč je o trošku predviđenom za plaćanje upravnika zgrade.loading...