STJUARDESE PREŽIVELE HOROR: Putnik ih naterao da ga odvedu u toalet, a onda je počela TORTURA (VIDEO, FOTO)

Stjuardese tajvanske avio-kompanije "EVA er" doživele su niz neprijatnosti na letu Los Anđeles-Taojuan zbog Amerikanca teškog 200 kilograma koji ih je maltretirao.

stjuardesa
pixabay

Kuo, jedna od stjuardesa, rekla je na konferenciji za medije da je putnik ušao u avion u invalidskim kolicima i odmah počeo da izvoljeva.

Tražio je da mu daju tri sedišta kako bi mu bilo udobno. Pošto let nije bio popunjen, taj zahtev su mu ispunili. Međutim, kad je video da su ljubazni i uslužni, postao je odvratan.

Kuo je ispričala da je prvo rekao da je povređen i da mora u toalet, i to u biznis klasi, jer je onaj u ekonomskoj premali. A i ne može sam da se skine, pa mu treba pomoć osoblja.

– Rekla sam mu da mu ne možemo pomoći, ali počeo je da galami. Rekao mi je da odmah odem u toalet i zapretio da će se olakšati na podu aviona – ispričala je stjuardesa. Zato je njih nekoliko pošlo s njim.

– Kada ga je koleginica skinula, donele smo deku da mu pokrijemo genitalije. Međutim, ljutito me je udario po ruci i rekao da ne želi deku, nego da ga skinem da može u toalet – izjadala se ona.

Ali tu nije bio kraj. Kad je završio, pozvao ih je i tražio da mu obrišu zadnjicu! Posle natezanja, Kuo je nevoljno pristala jer nije htela da ga ostavi da sedi u toaletu, a tad je počelo najgore. Navukla je tri para rukavica od lasteksa i počela da ga briše, na šta je on počeo da uzdiše!

– Počeo je da stenje, a kasnije je optužio glavnu stjuardesu da ga nije dobro obrisala i tražio je da ponovi – objasnila je Kuo. Morala je još triput da ga obriše, a onda su mu navukle pantalone.

Uprava “EVA era” je saopštila da osoblje nije dužno da usliši ama baš svaku želju putnika, ali iz sindikata stjuardesa uzvraćaju da je problem sistemski zbog kulture usluga. Zato su predložili dva rešenja: da se ovakvim putnicima zabrani letenje i da “EVA er” počne zapošljavati i muško kabinsko osoblje.