STRADALI PEŠACI: Jedna osoba izgubila život, a dve su teže povređene u nesrećama na ulicama Beograda!

Hitna pomoć
Youtube/screenshot

U saobraćajnim nezgodama tokom noći u Beogradu jedna osoba je poginula, a dva pešaka su teže povređena, rečeno je jutros u beogradskoj Hitnoj pomoći.

 

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je oko 19.17 časova u Karađorđevoj ulici, kod Ekonomskog fakulteta, poginuo muškarac star oko 30 godina, koji je podleteo pod tramvaj.

Macura je rekla da je oko 21.25 u Solunskoj ulici, kod izlaza za autoput u Zemunu, teško povredjena devojčica, pešak, od oko 13 godina, koja je sa višestrukim prelomima ruke i povredom glave prevezena na Institut za majku i dete, a odatle na Urgentni centar.

Macura je dodala da je oko pet minuta posle ponoći u Ulici gospodara Vučića, kod stadiona Obilić, teško povređen muškarac, takođe pešak, starosti izmedju 50 i 60 godina. Sa višestrukim povredama ruku, grudnog koša i stomaka, kako je navela, prevezen je u Urgentni centar.

– U Dojranskoj ulici na Zvezdari oko 3.34 izbio je požar, nije bilo povređenih, ali se jedna osoba nadisala dima i prevezena je na VMA – rekla je Macura.

Prema njenim rečima, tokom noći Hitna pomoć je interevnisla 113 puta, od čega 20 na javnom mestu, a pomoć su najviše tražili astmatičari.loading...