STRAŠAN SUDAR KOD KRUŠEVCA: Poginuo muškarac, TRUDNICI SE BORE ZA ŽIVOT i hitno je PORAĐAJU

Na putu Kruševac - Ribarska Banja došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo muškarac, dok je ženska osoba u poodmakloj trudnoći kritičnom stanju.

policija
Pixabay.com

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u blizini sela Kaonik, na Čokotinom brdu, rano jutros oko sedam sati. Do nesreće je došlo kada su se sudarili autobus i putničko vozilo, a kako meštani Kaonika kažu za B92.net, od siline udarca, automobil je odbačen na drvo.

Muškarac koji je bio u automobilu stradao je na licu mesta, a žena u poodmakloj fazi trudnoće nalazi se u kruševačkoj bilnici i lekari se bore za njen život, piše “Blic”.

“Četiri osobe nalazile su se u automobilu koji je učestvovao u sudaru. Dve žene i dva muškarca. Jedan muškarac je poginuo na licu mesta, a jednu ženu, trudnicu (25) lekari trenutno porađaju i ona se nalazi u životnoj opasnosti. Druga dva putnika su lakše povređeni, od kojih je jedan sa povredama vrata i glave. Iz autobusa je samo jedna putnik lakše povređen. Poziv smo primili u 6.50 sati i izašli smo na teren sa dve ekipe”, rekli su za “Blic” iz Hitne pomoći u Kruševcu.

Do sudara je došlo kada je autobus proklizao na putu zbog padavina koje su zahvatile celu zemlju, dodaje “Blic”.