STRAŠNA PREVARA koja je zamalo izazvala samoubistvo

Kompjuter
Pixabay.com

Jedna studentkinja iz Britanije je besramno slala poruke seksualnog sadržaja 13-godišnjoj devojčici putem interneta nakon što je prethodno kreirala lažni profil i predstavila se kao mladi muškarac.

 

Pretvaranje i prevara je potrajala punih šest meseci sve dok psihički uništena žrtva nije otkrila pravi identitet osobe sa kojom se dopisivala, a bila je reč o 21-godišnjoj Sukvinder Dudrah.

Maloletna devojčica bila je toliko psihički slomljena kada je otkrila istinu da je razmišljala o suicidu. Dudrah iz Dorington Rouda završila je na sudu gde je priznala krivicu po tri tačke optužnice za podsticanje deteta na seksualnu aktivnost, kao i na prostituciju.

Na kraju je Dudrah osuđena na dvogodišnju zatvorsku kaznu, ali uvetnog tipa, nakon što je sudija na Kaznenom sudu u Birmingemu uzeo u obzir njeno iskreno kajanje.

Dudrah je inače studentkinja marketinga na Univerzitetu u Mančesteru, a predstavljala se devojčici po imenu Rajan Valkot. Mailovi koje je razmenila sa žrtvom bili su eksplicitno seksualne prirode.loading...