STRAVIČAN PAD: Tinejdžerka oklevala da skoči s mosta, a onda je poznanica gurnula u ambis! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Snimak prikazuje 16-godišnjakinju koja stoji iza ograde visokog mosta. Ona okleva sa skokom jer se boji, a potom je usledilo iznenadno guranje i pad sa 18 metara.

printscreen/youtube

Zastrašujuć video snimljen je u utorak i ubrzo je objavljen na Jutjubu. Na njemu se vide deca koja stoje iznad Multon slapova na reci Luis u gradu Jakolt u Vašingtonu.

Jedna devojčica stoji na ivici, a ostali su iza nje. Na snimku, koji je snimila prolaznica Ešli Meri, čuje se kako devojčica dva puta govori da ne želi skočiti, ali njeni prijatelji je uporno nagovaraju.

Nekoliko sekundi kasnije, jedna od njih je samo gurnula s mosta. Pala je u vodu sa visine od 18 metara. Ima teške povrede, slomljena su joj rebra, povređena pluća, a usput je zadobila mnogo ogrebotina.

– Ovo izgleda kao kazneno delo. Pa mogle su je ubiti. Devojčice moraju odgovarati za ono što su uradile. Ona koja je gurnula bi trebalo da završi u zatvoru – napisala je Meri na Jutjubu.

 Devojčice koje su je gurnule su identifikovane, ali njihova imena nisu objavljena u javnosti.

– Mojoj ćerki će trebati dosta vremena da se oporavi. Onaj ko ju je gurnuo trebalo bi dobro da razmisli o tome i shvati da je to pogrešno. Mogla je ubiti moju ćerku – rekla je majka nastradale devojčice za lokalne medije.

Gradske vlasti potvrdile su da je skakanje sa mosta strogo zabranjeno.