STRAVIČNA NESREĆA U ROVINJU: Toni Cetinski PREGAZIO čoveka kolima – “Ovo je NAJGORI DAN u mom životu”

Toni
Promo

Rovinjska policija je oko 14 sati danas primila dojavu da je u Pustoj ulici automobil Mercedes, koji je vozio hrvatski pevač Toni Cetinski (48), a koji je to potvrdio i medijima, udario u telo muškarca koji je ležao na ulici.

 

Ovim povodom su se oglasili i zvaničnici u Rovinju, pa je portparolka Policijske uprave istarske Nataša Vitasović rekla:

Policija je osigurala mesto događaja. Uviđaj je još u toku, a nakon uviđaja će biti jasnije da li je muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo – rekla je ona, prenosi Jutarnji.hr. 

Imanuel Basa, zamenik opštinskog pulskog državnog tužioca rekao je za medije sledeće:

Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mesta preminula. Telo je prebačeno na Odeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije, a vozilo će biti zaplenjeno radi daljeg veštačenja – rekao je Basa, ne precizirajući da li je osoba stajala ili ležala na ulici u toku udara.

I Toni Cetinski se oglasio posle nesreće.

Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja – kratko je nakon nesreće rekao pevač.

 
Potresen sam i nemam reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može preživeti – kazao je Toni. 

Podsetimo, kantautor je danas u Rovinju oko 14 sati u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na putu. Osoba je, kako prenosi “Jutarnji”, umrla, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske ne zna se da li je smrt posledica nesreće ili nečeg drugog. Uviđaj je u toku.