STRAVIČNE SCENE U PODGORICI: Siledžija iz čista mira tukao devojke u restoranu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Devojke D.R. (22) i T.P. (22), koje su u noći između petka i subote pretučene u centru Podgorice, dostavile su snimak direktorki Sigurne ženske kuće Ljiljani Raičević.

printscreen/facebook.com/Ljiljana Raičević

Na snimku se vide devojke koje u radnji brze hrane čekaju svoju porudžbinu, a na njih odjednom nasrće muškarac. On ih udara rukama i nogama. Na sreću, mladići koji su se nalazili u lokalu stali su u njihovu odbranu i izveli napadača iz lokala.

Direktorka Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević napisala je na svom Fejsbuk profilu da su devojke dostavile snimak ovog brutalnog napada.

– Donele su ovaj snimak, na kojem se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno. Povrede su vidljive, a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji prema njihovim saznanjima još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu – napisala je Raičević i dodala da se nada da će policija policija profesionalno odraditi posao.