Taksista Čedomir Popović (61) iz Šapca, koji je preklan tokom vožnje, preminuo je na operacionom stolu u šabačkoj bolnici. Njemu je nepoznati napadač, najverovatnije nožem, naneo duboku posekotinu ispod grla, a kada je pronađen u automobilu u selu Metlić, još je bio živ.

 

Kako pišu Novosti.rs, taksista je dispečaru svog udruženja „Siti taksi“, prijavio da sa putnikom kreće od autobuske stanice u Šapcu, prema selu Zablaće. Ubrzo, preko radio stanice, povikao je samo: „Upomoć! Upomoć!“, i potom je izgubljena veza.

Iz „Siti taksija“ odmah su alarmirali policiju i uspeli da lociraju Popovića u Metliću, kod lokaliteta „Ašikov grob“, na oko 30 kilometara od grada. Što znači da je za pet kilometara prošao mesto Zablaće, koje je, navodno, trebalo da mu bude odredište.

Burna noć u Beogradu: U Jajincima poginuo 30-godišnjak, tri osobe povređene u saobraćajnim nesrećama

– Imali smo šta i da vidimo! – kaže izvor iz istrage i dodaje: ”Taksista je bio sav u krvi, ali svestan. Ponadali smo se da će mu ipak biti spasa i brzo je transportovan u bolnicu. Ali, izgleda da je izgubio previše krvi.”

Kakva se drama u vozilu dešavala, niko ne može ni da pretpostavi, ali ono će svakako biti predmet obrade kako bi se pronašli tragovi zločinca. Prema prvim informacijama, još nije pronađeno oružje kojim je počinjeno monstruozno ubistvo, mada se pretpostavlja da je u pitanju veoma oštro sečivo.loading...