STRPITE SE JOŠ MALO: Uskoro GREJANJE i u centru Beograda, popravka toplovoda u završnoj fazi

Poravka kvara na magistralnom toplovodu, zbog kojeg delovi centra Beograda i Karaburme nisu imali grejanje, je u završnoj fazi i gradjani će grejanje dobiti "u jutarnjim satima", saopštile su danas Beogradske elektrane.

Radijator
Wikipedia/Salvatore cirasuolo

Kako se navodi, svi toplotni izvori rade i isporučuju toplotnu energiju gradjanima.

“Sistemskih poremećaja u proizvodnom sektoru nema, što znači da svih 14 toplana i 22 kotlarnice rade u zadatim režimima”, navodi se.

Zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane “Dunav”, sinoć su bez grejanja bili potrošači u centralnim gradskim zonama i Karaburme.

Reč je potrošačima koji se nalaze u delu Dunavske ulice, na Gundulićevom vencu i okolnim ulicama, Bulevaru despota Stefana u zoni Botaničke bašte, Čarlija Čaplina, Zdravka Čelara, Cvijićevoj i okolnim ulicama, Ulici 27. marta, Palmotićevoj, Kosovskoj, Vlajkovićevoj do Doma Narodne skupštine, zatim Ilije Garašanina, kao i ulice u zoni SC „Tašmajdan“ i Crkve Svetog Marka, Desanke Maksimović, Svetozara Markovića, Krunskoj, Njegoševoj, Masarikovoj, Braće Nedić, Karnegijevoj, zoni oko Vladetine ulice, Vojvode Brane, do Vojvode Bogdana i potrošači na Karaburmi.