STUDENTI STUDENTIMA: Zakoračite u svet informacionih tehnologija

Studenti studentima
Promo

Ako želite da zakoračite u svet informacionih tehnologija, upoznate se sa najnovijim trendovima u ovoj industriji, steknete nova znanja ili proširite postojeća, Udruženje studenata informatike FONIS vam pozivom na učešće u projektu “Studenti studentima” pruža ovu jedinstvenu priliku.

 

Jedanaest besplatnih, edukativnih kurseva koje ovaj projekat obuhvata, održaće se na Fakultetu organizacionih nauka u periodu od 11. do 15. decembra.

Prijave su otvorene za sve studente i trajaće do 7. decembra.

 “Studenti studentima” predstavlja odličnu priliku mladima da ulažu u sebe i svoja znanja iz IT oblasti. U okviru ovog projekta, studenti sa većim iskustvom tokom interaktivnih radionica prenose svoja znanja iz različitih oblasti informacionih tehnologija mlađim kolegama.

Projekat “Studenti studentima” je čuven po svojoj jedinstvenoj strukturi i neposrednoj atmosferi u kojoj se studenti “učenici” podstiču da bez ustručavanja komuniciraju sa svojim predavačima što ubrzava proces usvajanja gradiva iz željenih oblasti.

Kursevi obuhvaćeni ovim projektom su:

·         Kako biti prvi na Googlu u 2018. godini

·         Uvod u Android Development

·         WebDev with Flask/Python

·         Osnove programskog jezika C

·         Uvod u Skynet

·         Think About Data

·         Design Crash Course

·         Flash Me Photography Workshop

·         Bug Bounty Hunting Methodology

·         this.s2sClass = “Java”;

·         Hack IT

“Studenti studentima” inspiriše mnoge studente da rade na ličnom napretku, prošire spektar znanja i pronađu polje svog interesovanja. Iskoristite priliku i prijavite se na vreme jer je broj mesta ograničen.

Više informacija o kursevima kao i link za prijavu možete pronaći na ovom sajtu