Pljusak koji je sinoć zahvatio Beograd nije uspeo da pokvari plan pivopija da posete Beer fest i uživaju u nastupima Dubioze kolektiv, Sanšajna i Keltsa. Međutim, da li će dosadna kiša i večeras nervirati posetioce najpopularnijeg festivala na ovim prostorima?

 

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, kao i na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Belgrade Beer Fest” sinoć je na Ušću bilo veče za pamćenje! Iako je obilna kiša pretila da “potopi” Ušće, ljubitelje dobre muzike, provoda i verne pivopije ništa nije sprečilo u nameri da petak veče provedu slušajući omiljene bendove.

I večeras posetice Beer fest-a očekuje zagarantovana zabava, ali da li će im i vreme ići na ruku?

Sudeći prema najavama meteorologa, danas će u Beogradu biti pretežno sunčano i malo toplije vreme. Najniža temperatura biće oko 20, a najviša oko 31 stepen, vetar slab i umeren, jugoistočni.

Kako se navodi na sajtu “accuweather.com” Beograd i danas očekuje kiša sa olujom i grmljavinom. Na sreću, ovakvo vreme prognozira se za 15 sati, kada će temperatura i dalje biti oko 28 stepeni. 

 

Što se tiče večeri, pivopije mogu da odahnu! Prema prognozama sa ovog sajta, kiše nema u večernjim časovima! Temperatura će svakih sat vremena opadati za stepen ili dva, ali kiše nema ni na vidiku!

Tako će oko 22 sata temperatura biti oko 22 stepena, a oko ponoći će se spustiti na 19 podeok. 

S obzirom da današnji program na Beer festu traje do duboko u noć, temperatura će oko 3 ujutru biti oko 20 stepeni, ali i dalje bez kiše!

 

Zato se samo dobro obucite ako planirate da ostanete do samog kraja i uživajte u još jednoj nezaboravnoj večeri na Ušću!