SUDAR PET VOZILA: Udes kod naplatne rampe Bubanj potok, troje povređenih

Automobil nesreća
Pixabay.com

Udes pet automobila dogodio se oko 17.30 sati pre naplatne rampe Bubanj potok, kod silaska niz Mokroluško brdo, rekli su iz MUP-a.

 

U MUP-u navode da je troje ljudi povređeno.

 
Ranije danas, oko 16.30 sati, pet automobila sudarilo se kod biletarnice na sajmu, te se tamo stvorila ogromna gužva, saznajemo od taksista.

– U Bulevaru vojvode Mišića kod ulaska na sajam oko 16.37 sati jedna osoba je povređena i ona je prevezena u Urgentni centar bez naznaka da je teška trauma u pitanju – rekla je portparol Hitne pomoći, dr Nada Macura.

Kako navode taksisti gužve su u 18.30 bile na Brankovom mostu u pravcu centra grada i u oba smera u Ulici Jurija Gagarina.

Taksisti navode da su Resavska i Francuska ulica bile zatvorene zbog prolaska princa Čarlsa i njegove supruge Kamile, kao i da je broj vozila povećan na Autokomandi.

– Prilazi Nemanjinoj su bili zatvoreni, a oko 16.30 sati bio je zatvoren i auto-put od Dobanovaca ka gradu, kao i Kneza Miloša ali oko 17 sati je tuda prohodno. Ulice se zatvaraju sporadično zbog prinčevog prolaska ali se potom brzo otvaraju – dodali su taksisti.