Udes pet automobila dogodio se oko 17.30 sati pre naplatne rampe Bubanj potok, kod silaska niz Mokroluško brdo, rekli su iz MUP-a.

 

U MUP-u navode da je troje ljudi povređeno.

 
Ranije danas, oko 16.30 sati, pet automobila sudarilo se kod biletarnice na sajmu, te se tamo stvorila ogromna gužva, saznajemo od taksista.

– U Bulevaru vojvode Mišića kod ulaska na sajam oko 16.37 sati jedna osoba je povređena i ona je prevezena u Urgentni centar bez naznaka da je teška trauma u pitanju – rekla je portparol Hitne pomoći, dr Nada Macura.

Kako navode taksisti gužve su u 18.30 bile na Brankovom mostu u pravcu centra grada i u oba smera u Ulici Jurija Gagarina.

Taksisti navode da su Resavska i Francuska ulica bile zatvorene zbog prolaska princa Čarlsa i njegove supruge Kamile, kao i da je broj vozila povećan na Autokomandi.

– Prilazi Nemanjinoj su bili zatvoreni, a oko 16.30 sati bio je zatvoren i auto-put od Dobanovaca ka gradu, kao i Kneza Miloša ali oko 17 sati je tuda prohodno. Ulice se zatvaraju sporadično zbog prinčevog prolaska ali se potom brzo otvaraju – dodali su taksisti.