STRAŠNA SUDBINA: Ubijao decu zbog besmrtnosti, a onda su mu priredili KAZNU GORU OD SMRTI

si kuej
vikipedija

Često je kazna za serijske ubice i okorele kriminalce smrt. Takva presudu ne mora izreći sud. Često im za zlodela sude "kolege", pripadnici kriminalnih krugova. Ipak, sudbina jednog zlotvora sa Tajlanda je toliko jeziva da opstaje kao opomena svakome ko bi se usudio da počini bilo kakvo nedelo!

 

Kazna koja je stigla Si Kueja se u mnogome razlikuje od svih drugih. Večni počinak ovog monstruma, poznatog po ubistvima dece nalazi se u Muzeju sudske medicine u Bangkoku. Telo je smešteno u stajklenoj vitrini a vremenom je postala turistička atrakcija.

Reč je o kineskom imigrantu, koji se 1944. godine preselio na Tajland. Ostao je upamćen po jezivim zlodelima kao što je ubistvo šestorice dečaka, čija je srca i jetre pojeo. Kanibalistički  čin bi ga po sopstvenom verovanju učinio besmrtnim.

Uhvaćen je i obešen 1950. godine. Posle egzekucije njegovo telo nije sahranjeno. Tretirano je parafinom, a zatim premešteno u Muzej sudske medicine u Bangkoku.

Iako je izložen kao turistička atrakcija, često ga se sete roditelji sa Tajlanda. Svako nemirno i neposlušno dete zna za njega, jer ih plaše dolaskom njegovog duha.

 

Ovde pogledajte i druge eksponate ovog jedinstvenog muzeja: