Nesrećna žena, kojoj je metak prošao kroz glavu i završio u grudima, odmah je prevezena u Urgentni centar čačanske bolnice, gde je hospitalizovana, dok je njen sin uhapšen, pišu “Novosti”.

Detalji ovog događaja nisu poznati, ali prema još nepotvrđenim informacijama, incident nije ishod porodičnog nasilja, već se radi o nesmotrenoj “igri” oružjem.

 Žena je danas dobrog opošteg stanja, i ona nije životno ugrožena. Zadobila je prostrelnu ranu u glavi i metak je završio u desnoj polovini grudnog koša. I dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege i pod stalnim je nadzorom lekara, koji će odlučiti o njenom daljem lečenju – kazala nam je dr Biljana Kočović, PR čačanske opšte bolnice.

Kako nezvanično saznajemo, Vuk, koji je, inače, sin čačanskog policijskog inspektora, se najverovatnije “igrao” pištoljem koji je u jednom trenutku opalio, a metak je pogodio njegovu majku u glavu, odnosno u predelu očiju. Gordana ne živi sa sinom i došla je u Čačak iz inostranstva. Samo pukom srećom, povrede, koje je zadobila Gordana, nisu bile fatalne.

Vuk Š. će se naći pred tužiocem, koji će, nakon uzimanja izjave od osumnjičenog, okvalifikovati ovaj slučaj i proceniti da li će vinovniku pucnjave biti određen pritvor.

Inače, ovaj mladić je od ranije poznat policiji. On je, da podsetimo, sredinom oktobra prošle godine u samom centru grada, nožem izbo Čačanina Marka Šelovića (24), i to naočigled brojnih prolaznika, koji su u to vreme šetali trgom. Nakon ranjavanja napadač je pobegao, ali se nedugo potom predao policiji.loading...