SUMNJAJU NA DVA ČLANA PORODICE: Moguće da je Jelena Marjanović UBIJENA NA DRUGOM MESTU?

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Najbliži članovi porodice ubijene Jelene Krsmanović Marjanović (33) navodno nisu govorili istinu o svom kretanju 2. aprila, kada je pevačica brutalno ubijena. Moguće i da je pevačica ubijena na drugom mestu.

 

Ovo je zaključak iz istrage ukrštanja podataka sa baznih stanica i izjava koje su dali policiji, piše “Kurir.”

Sagovornik lista iz istrage kaže da je ovaj novi momenat u istrazi samo još više potvrdio njihovu sumnju da su u Jelenino ubistvo umešani pojedini članovi porodice.

Tri člana najuže porodice su nam još tada bili sumnjivi. Prvo su imali jednu verziju, pa drugu gde su bili tog dana. Stekli smo utisak da su pokušali kako sebi tako i jedni drugima da pruže alibi, hteli su da manipulišu. Neki od njih su lagali gde su bili tog dana,sa kim su se videli, koga su sreli I sa kim su razgovarali. Čim smo krenuli da proveravamo njihove navode, videli smo da tu ima mnogo rupa”, priča izvor iz istrage i dodaje:

“Istovremeno, krenuli smo da ih lociramo preko mobilnih telefona, interesovala nas je ta vrsta komunikacije, ali i sama lokacija. Nakon ukrštanja njihovih izjava i signala telefona preko baznih stanica, utvrdili smo da su nas lagali i kada je reč o njihovom stvarnom kretanju i kada je u pitanju njihova međusobna komunikacija, ali radi dalje istrage ne možemo da otkrivamo do kojih saznanja smo došli. Pored Zorana koji nam je i dalje najsumnjiviji, pod lupom je još jedan član porodice. Posebno je interesantna njegova komunikacija preko mobilnog, kja je trajala čak devet minuta u vreme kada je Jelena, prema proceni veštaka, ubijena, a to je 17.30.

On objašnjava da policija još nije odbacila sumnju da je pevačica možda ubijena i na drugom mestu, a ne nasipu u Crvenki gde je tračala.

”Nakon ovih saznanja, ali i onoga što smo videli na terenu, ne odbacujemo mogućnost da je ubijena na drugom mestu, a onda odneta do nasipa u Borči”, kaže izvor iz istrage.

Zanimljivo je da na mestu za koje sumnjamo da je mesto zločina nije bilo onoliko krvi koliko bi odgovaralo tako brutalnom ubistvu. Inače, mi pratimo Iisve izjave članova porodice, kao i reakcije u medijima i upoređujemo ih s onim što su nama izjavili. I tu ima dosta kontradiktornosti, a da nisu ni svesni. Međutim, i dalje tragamo za materijalnim dokazom koji bi nas odveo do ubice jer skoro sigurno znamo ko je ubio Jelenu.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je prošle subote, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.

Ona je brutalno ubijena sa 30 udaraca u glavu tupim predmetom. Nakon ubistva, njen suprug Zoran Marjanović zadržan je 48 sati na policijskom ispitivanju. Kasnije je policija ispitivala i N.R. zvanog Vihor, ali je i on prošao poligrafsko ispitivanje i pušten je na slobodu.