Muškarac (35) poginuo je protekle noći kada je njegov automobil sleteo sa Obrenovačkog druma u Beogradu, a tom prilikom povređena je i žena, rečeno je u Hitnoj pomoći.

 

Portparolka te službe Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da se nesreća dogodila oko 2.50 i da je lekarska ekipa mogla samo da konstatuje smrt muškarca, a da je druga ekipa ukazla pomoć ženi (35) i prevezla je na Vojno-medicinsku akademiju.

“Blic”  piše da je nesrećna žena policajcima rekla da je pre sletanja sa puta čula snažnu eksploziju i da sumnja da je muž hteo da ubije nju i sebe, pa je tokom vožnje aktivirao bombu.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta i pronašla osigurač, ali za sada nije poznato da li je on od bombe ili možda od plinske boce u vozilu.

Jedan pešak je povređen jutros oko 6.45 u saobraćajnoj nezgodi u Ustaničkoj ulici, dok je sinoć u saobraćajnoj nezgodi oko 22.25 u Ulici kralja Vladislava u Batajnici lakše povređena devojka (27), koja je lekarski zbrinuta na licu mesta.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 94 puta, od čega je 11 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari i osobe sa bolom u grudima.loading...