SUNČANO I VETROVITO: Danas će maksimalna dnevna temperatura ići do 19 stepeni

Beograd
pixabay.com

U Srbiji jutro vedro i sveže, u dolinama, kotlinama i na visoravnima maglovito i hladno. Tokom dana očekuje se pretežno sunčano i relativno toplo, jedino se u toku večeri na severu i na zapadu očekuje umereno naoblačenje.

 

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, na jugu Banata sa olujnim udarima do 80 km/h. Minimalna temperatura od 0 do 8°C, maksimalna dnevna od 13 do 19°C.

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini tokom celog dana biće tmurno, hladno i maglovito, a očekuje se i slaba sipeća kiša, dok će maksimalna temperatura biti od 6 do 8°C.

U Srbiji sutra jutro vedro i sveže, u dolinama, kotlinama i na visoravnima maglovito i hladno. Tokom dana očekuje se pretežno sunčano i relativno toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, na jugu Banata sa olujnim udarima i do 80 km/h.

Minimalna temperatura od 1 do 7°C, maksimalna dnevna od 13 do 19°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini tokom celog dana biće tmurno, hladno i maglovito, a očekuje se i slaba sipeća kiša, dok će maksimalna temperatura biti od 6 do 8°C.

Narednih dana biće pretežno sunčano. U ponedeljak se i dalje očekuje relativno toplo, makssimalna temperatura kretaće se od 10 do 16°C. Potom se očekuje pad temperature, pa će se maksimalne temperature kretati od 8 do 14°C, a u četvrtak još malo svežije. Sredinom sedmice u jutarnjim časovima očekuju se magla i slab mraz, a ponegde će u nizijama biti uslova da se magla zadrži i tokom većeg dela dana.

U ponedeljak i utorak u košavskom području duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno i sa olujnim udarima. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini narednih dana biće maglovito, tmurno i hladnije sa slabom sišećom kišom, maksimalna temperatura od 6 do 8°C.loading...