SUNCE ĆE NAS JOŠ GREJATI: Danas KIŠA I SNEG, nećete verovati da će USKORO biti ponovo 26 STEPENI

U Srbiji danas nakon suvog jutra, tokom dana sa severoistoka jače naoblačenje sa kišom, na višim planinama sa susnežicom i snegom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, povremeno sa olujnim udarima i preko 80 km/h, naročito na istoku Srbije i u planinskim predelima.

jesen
Pixabay.com

Minimalna temperatura od 5 do 10°C, maksimalna dnevna od 11 do 17°C. U toku večeri razverdavanje, a temperatura u osetnijem padu.

U Beogradu u sredu nakon suvog jutra, tokom dana jače naoblačenje sa kišom. Duvaće jak, na udare i olujni severozapadni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 14°C. U toku večeri razverdavanje, a temperatura u osetnijem padu.

U Srbiji u četvrtak u toku jutra biće uslova ponegde za slab mraz, dok se na severu očekuje nešto toplije, ali uz prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Tokom dana u svim predelima suvo i hladno. Maksimalna temperatura od 9 do 14°C.

U petak osetno toplije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura od 18 do 22°C, a vetar u skretanju na jugozapadni, piše Weather2Umbrella.

Za vikend sunčano i veoma toplo, uz jak, na udare i olujni vetar južnih pravaca. Maksimalna temperatura od 20 do 26°C. U nedelju u severozapadnim, a u ponedeljak i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ali će i dalje ostati veoma toplo.

U Beogradu u četvrtak uglavnom suvo i hladno. Maksimalna temperatura do 10°C. U petak osetno toplije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura do 20°C, a vetar u skretanju na jugozapadni.

Za vikend sunčano i veoma toplo, uz jak vetar južnih pravaca. Maksimalna temperatura do 25°C. U nedelju će biti i nešto više oblaka. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ali će i dalje ostati veoma toplo.