Suprug ubijene Jelene PROŠAO I DRUGI POLIGRAF, ali i dalje u pritvoru!

Jelena Krsmanović
FACEBOOK/Jelena Jeca Krsmanovic

Na obdukciji tela pevačice Jelene Marjanović utvrđeno je da je smrt nastupila nakon nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Na obdukciji nije utvrđeno da je Jelena silovana, piše "Kurir".

Zoran Marjanović, suprug Jelene Krsmanović Marjanović (33) koja je pronađena mrtva u nedelju oko podneva u kanalu kod nasipa u Borči, i dalje je u pritvoru, ali prošao je i drugi poligraf, objavio je TV Pink.

 

Iako je muž ubijene pevačice već prošao poligraf, zadržan je u policiji. On je, naime, tokom ispitivanja bio pod uticajem sedativa, a kako su mu dolaskom na saslušanje konstatovane povrede na rukama očekuje ponavljanje poligrafa. Nezvanično, ponavljanje je neophodno i jer je on tokom prvog ispitivanja dao neke kontradiktorne izjave.

Poligrafsko ispitivanje prošli su i Zoranovi roditelji, kao i sin iz prvog braka.

TIŠINA OD 43 SEKUNDE: Na Jelenin telefon se neko javio nakon ubistva?

Inače, procurela je informacija da je ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović majka zvala dok je trajala potraga za njom. Pozvala ju je u dva navrata. Nakon prvog telefonskog poziva se niko nije javljao, a poslednji put se sa druge strane žice čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde.

Kako je ispričala Jelenina kuma, pevačica se prvi put čula sa majkom u subotu oko 15 i 35, kada joj je rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak, pošto je bila bolesna.

Jelenina majka je Jelenu ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do 5, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17 i 20, majka je pozvala još jednom. Tada se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde – rekla je Jelenina kuma.

Jelenin mobilni telefon pronađen je oko 5 sati ujutru, samo 30 metara od mesta na kom je, satima kasnije nađeno njeno telo. Pored telefona policija je pronašla i patike, šnalu i trenerku.