Voditeljka na jednoj indijskoj televiziji, saznala je o smrti svog supruga u trenutku kada je pred kamerama čitala podatke o nesreći u kojoj je stradao.

 

Voditeljka  Supret Kaur,  čitala je u udarnim vestima podatke koji su stizali sa terena, a prema pisanju “Indian Express”, ona je bila jedina na tom zadatku. Kada je pročitala da je saobraćajna nesreća odnela tri ljudska života, tek kada je počela da čita imena shvatila je da je među njima i njen muž.

Nije prekinula uključenje narednih desetak minuta, profesionalno je čitala, ali kada se kamera isključila briznula je u plač. Supret je zvala rodbinu da im kaže šta se desilo, da je u tragičnoj nesreći petoro muškaraca na žalost njen muž Haršad Kavade poginuo.

Urednik televizije IBC24 ispričao je o događajima u studiju:

– Iako naš reporter sa terena nije odmah saopštio imena poginulih, čim je čula gde se odigrala nesreća i kojim kolima sve joj je bilo jasno. Znala jej da joj je suprug na putu u tom delu zemlje. Produkcija nije smela odmah da joj kaže. To kako se ona ponela govori o njenom ogromnom profesionalizmu i posvećenosti poslu – rekao je jedan od urednika.