Sutra u Beogradu NOVI PROTEST “Jedan od pet miliona”, a evo kome će biti POSVEĆEN

Na skupu koji će početi u 18 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta, govoriće advokat Vladimir Gajić i student iz udruženja Jedan od pet miliona, Dejan Bagarić.

BETA

Udruženje Jedan od pet miliona organizovaće sutra u Beogradu 46. po redu protest sa koga će kako je najavljeno, biti pružena podrška uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću, IT stručnjaku iz fabrike “Krušik” kome je odredjen kućni pritvor zbog sumnje da je novinarima dostavio informacije o poslovima sa izvozom oružja, koji se dovode u vezu sa ocem ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Na skupu koji će početi u 18 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta, govoriće advokat Vladimir Gajić i student iz udruženja “Jedan od pet miliona”, Dejan Bagarić.

Najavljena je i protestna šetnja od Platoa ispred Filozofskog fakulteta preko ulica Vase Čarapića i Kolarčeve, Terazija, Kralja Milana, Svetozara Markovića, Njegoševe, Smiljanićeve i Makenzijeve do Katanićeve gde će šetnja biti završena ispred kancelarije Javnog tužilaštva.