SUZE ZBOG KOJIH ĆETE I SAMI ZAPLAKATI: Novi poduhvat stolara Mileta i njegovih prijatelja vraća nadu u ljude (FOTO)

Težak život za Gordanu i Nikolu iz Aranđelovca koji se svom snagom bore da sinovima Stevanu od 7 godina i Filipu od 4 olakšaju bolest autizma, makar malo je ulepšao najvoljeniji stolar u Srbiji - Mile.

Privatna arhiva

Gordana i Nikola iz Aranđelovca teško žive. Sinovi Stevan i Filip boluju od autizma i roditelji se svakodnevno bore da im olakšaju život.

To u praksi znači da im mesečno na terapije, prevoze, lekove, logopeda i suplemente za decu odlazi više od pola zarade, a sa preostalim novcem plaćaju komunalije. Otac Nikola nema stalni radni odnos i po ceo dan se bori za svaki dinar.

Porodica je iščekivala da im isključe struju zbog duga od 197.000 dinara što bi skoro onemogućilo negu za sinove jer deca zavise od lekova koji stoje u frižideru i inhalatora koji rade na struju.

– Ko ima i malo razumevanja shvatiće! Ko se susreo sa ovakvom bolesti taj zna o čemu pišem! Ko ima srce i dušu nekako će pomoći! Ko ne može pomoći će drugi put! Samo nemojte odmagati – napisao je stola Mile na svom Fejsbuk nalogu i pozvao sve koji mogu da pomognu da mu se jave u inboks.

I ljudi su se još jednom odazvali! Stolar Mile je portalu Dnevno.rs javio da je celokupan dug isplaćen juče i da će porodica bar neko vreme biti oslobođena ovih briga.

Privatna arhiva

Sam događaj bio je emitovan i iskren, a Mile prenosi da je bilo mnogo suza.

Još jednom – BRAVO!