SVE SE POLAKO VRAĆA U NORMALU: Iz Beograda ponovo možete leteti za OVU zemlju

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" obavila je danas prvi čarter let u ovoj letnjoj sezoni do popularnog egipatskog letovališta Hurgade.

avion
pixabay.com

Nacionalna avio-kompanija intezivno radi na normalizaciji čarter saobraćaja i do sada je ugovoreno 16 letova do Hurgade i jedan do Šarm el Šeika, a uskoro se očekuje organizacija i dodatnih letova do Hurgade, saopštila je “Er Srbija”.

Zadovoljni smo sve većim brojem dogovorenih čarter letova, kao i činjenicom da potražnja raste i u sezoni ograničenih putovanja usled aktuelne pandemije korona virusa. Osim aktivnog čarter saobraćaja do omiljenih destinacija naših putnika na Crvenom moru, nedavno smo uspostavili i čarter linije do turskih letovališta Antalije i Bodruma, što je dodatna potvrda kvalitetne saradnje kakvu imamo sa našim partnerima iz turističkih agencija. Fokusirani smo na dalje ugovaranje čarter letova u želji da našim putnicima omogućimo bezbedno i sigurno putovanje i odmor bez ograničenja“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u “Er Srbiji”.

Sve čarter letove za Egipat nacionalni avio-prevoznik obavljaće avionima “boing B737” i “erbas A319” sa po 144 sedišta.