SVE ZBOG ŽENE KOJA GA JE OSTAVILA: Bečejac TRI PUTA pokušao da se ubije u istom danu i – PREŽIVEO!

Bečejac Š. S. (60) u utorak dizao ruku na sebe jer ga je žena napustila. Najpre izazvao požar, a zatim se kolima zaleteo u Tisu...

 

Zapalio je kuću, ali su vatrogasci pravovremeno reagovali. Autom se zaleteo u Tisu, ali je reka na tom mestu bila suviše plitka. A kada je izašao iz automobila, i uputio se prema sredini Tise u nameri da se udavi, spasla ga je policija. Bečejcu Š. S. (60) u utorak su osujećena čak tri pokušaja samoubistva.

Kako Novosti nezvanično saznaju, Š. S. se na tragičan korak da sam sebi oduzme život odlučio pošto ga je supruga napustila i otišla u Mađarsku. Iz Mađarske se, iako se on tome nadao, nije vratila.

Očajan zbog toga, u utorak u jutarnjim časovima, zapalio je porodičnu kuću kako bi i on stradao u požaru. Taj pokušaj, međutim, osujećen je, jer su vatrogasci iz Bečeja pravovremeno reagovali i ugasili buktinju. Veće štete na kući nije bilo, a Š. S. je u požaru prošao bez povreda.

Bečejac se, međutim, sa takvim epilogom nije pomirio i odlučio je da sebi život prekrati davljenjem. Seo je u automobil i oko 13 časova se zaleteo u Tisu.

Mesto na kojem je automobil završio, međutim, bilo je preplitko, pa je i u ovom, drugom pokušaju samoubistva u nekoliko sati, deblji kraj izvukao – automobil.

Kada mu ni ovaj pokušaj suicida nije uspeo, malerozni Š. S. se odlučio i na treći korak. Izašavši iz automobila, krenuo je prema sredini reke, kako bi se utopio u dubokoj vodi. I tu je bio neuspešan, jer ga je primetila patrola policije, koja je pravovremeno reagovala. Jedan od policajaca, kako je potvrđeno Novostima” skočio je u reku, i izvukao ga, po treći put ga spasavši od željene smrti…