SVEKAR UBIJENE PEVAČICE: ‘Super što je najavljeno hapšenje ubice, to nam je jedina nada’

Jelena Krsmanović
FACEBOOK/Jelena Jeca Krsmanovic

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Krsmanović, kazao je danas reporterima "Blica" da je "super što je premijer Aleksandar Vučić najavio hapšenje Jeleninog ubice", kao i da je to njenoj ožalošćenoj porodici jedina nada.

 

Vrata na porodičnoj kući Marjanovića u Borči, reporterima “Blica” je jutros otvorio otac supruga ubijene pevačice, Vladimir Marjanović. Upitan da prokomentariše izjavu premijera Srbije da će zločin biti rasvetljen u roku od 48 sati, Marjanović je kazao da se da mu je zbog toga draga.

– Super što će zločin biti rasvetljen, to nam je jedina nada – kazao je Marjanović.

Ni 16 dana nakon stravičnog zločina, zbog kog se uvukao strah u kosti stanovnicima cele Srbije, ubistvo pevačice Jelene Krsmanović nije rešeno. Policija svakodnevno intenzivno radi na prikupljanju dokaza, međutim, novih tragova koji bi ukazali na svirepog ubicu još nema.

Podsećamo da je premijer Srbije Aleksandar Vučić kazao juče u intervjuu “Kuriru” da će ovaj zločin biti rasvetljen. “Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sat”, izjavio je Vučić u intervjuu odgovarajući na pitanje da li je upućen u istragu ubistva pevačice.

Podsetimo, Jelena Krsmanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je u subotu uveče policija krenula u potragu za njom kada je suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak. On je tada rekao da je sa suprugom i ćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila kako bi otišla na trčanje, nakon čega joj se izgubio trag.