BAKA NAŠLA “PILETINU”: Ona ima 101 godinu, a udaje se za “dečka” koji je 26 godina mlađi (FOTO)

Želi da se uda "pre nego što bude kasno".

Starica
Pixabay.com

Nora Vitkis (100) iz Velsa uskoro bi trebalo da se uda za svog verenika Malkolma Jatesa koji je od nje mlađi 26 godina. Malkom (74) i Nora su se upoznali na plesu. U vezi su već više od 30 godina, a venčanje je planirano za oktobar.

Nora koja u decembru trebalo da napuni 101 godinu kaže kako želi da se venča pre nego što bude prekasno. Ona se, inače, već udavala u dva navrata.

Radujemo se venčanju. Bojim se da ću još više da ostariti i propustiti priliku – kaže Nora koja je pre radila kao kuvarica u školi.

Haljinu je već pripremila, a prstenje je naručeno. Nakon venčanja će sa porodicom i prijateljima otići u restoran.

Uvek smo zajedno i svuda idemo zajedno. Puno smo putovali, a često smo i plesali. Najviše volimo ča-ča-ča – izjavio je srećni mladoženja, koji je ranije radio kao vozač autobusa.

Nora se rodila 1917. godine i za prvog supruga Freda Tomasa se udala sa 18 godina. Nakon što je on umro, 1970. godine udala se za Berta Vitkisa sa kojim je u braku bila 16 godina. Ima jedno dete. Kaže da je tajna dugovečnog života u kretanju.

Treba biti aktivan. Moj život je zaista bio dobar, uživala sam. Volim da srećem nove ljude i da pričam sa njima. Volim da radim i da izlazim. Sada više nažalost ne plešem jer se ne mogu okrenuti i strah me da ne padnem – kaže Nora i dodaje kako joj mnogi ne veruju kada im kaže da ima 100 godina.

Osim toga, ja se i ne osećam tako i to je najvažnije – rekla je ona.loading...