Bizarno: Ova žena je dobila otkaz, a ovako je rešila da to sakrije od muža

Dobila je otkaz u januaru, a u aprilu je usledila kulminacija.

Nikol Lehair (28) iz Granthama je neosnovano dizala kredite kako bi uverila svog muža Džoela (29) da još uvek radi, da dobija platu i da može da plaća rate kredita koje su već imali, piše Daily Mirror.

Ona je svoj posao službenice izgubila još u januaru, a prevaru je održavala do aprila. Međutim, tada su dugovi toliko narasli da je banka odbila da joj daje kredite. Nikol je data obukla crni ogrtač, otišla u banku i na šalteru predala papir na kome je pisalo:

“Samo mi daj novac. Imam pištolj i ako bude potrebno, upotrebiću ga.”

Službenik joj je predao 2375 funti, ali uhapšena je 15 dana kasnije, u trenutku kada je pokušala na isti način da dobije novac u Santanderu. Ali, tada je blagajnik oklevao s predajom novca i Nikol Lehair je iz banke otišla praznih ruku. Na ulici je skinula kapu i sunčane naočaee kojima je pokušala da se kamuflira, ali policija ju je ipak sustigla i uhvatila.

Nedelju dana nakon što je uhapšena, ponuđen joj je posao u knjižari. Na sudu je izjavila da se duboko kaje. Priznala je pljačku i pokušaj pljačke.

– Bila je očajna. Nije želela da kaže suprugu da je upala u dugove. Sada je priznala grešku, ali zna da će izgubiti svoj brak i slobodu – rekao je njen advokat.

Osuđena je na dve godine zatvora, a sudija je kazao kako veruje da je dobra osoba, ali da je bila izložena velikom pritisku banke da mora da vrati kredite.loading...