Brazilske prostitutke žive u nadi da će ih stranci odvesti u bolji život

Mlade devojke svoju klijentelu dovode s ulice u zabačene barove čuvenog kvarta Ria de Žaneira Vila Mimosa

Prostituke koje rade u najstarijem kvartu Ria de Žaneira Vila Mimosa pripremaju se za dolazak turista iz 32 zemlje, a ponajviše Britance.

Devojke, uglavnom mlade majke svoju klijentelu dovode s ulice u zabačene barove čuvenog kvarta Ria de Žaneira Vila Mimosa. Kako kažu, mnoge od njih se nadaju da će im Svetsko prvenstvo biti šansa da upoznaju zgodnog stranca koji će ih odvesti iz mračnih barova i udžerica u neki bolji život.

“Volela bih da upoznam muškarca iz Britanije i proširim svoje vidike”, kaže dvadesetogodišnja Mel, majka dvoje dece dodajući da je još nova u ovom poslu – “Postala sam prostitutka pre tri nedelje. Znam da će biti više posla tokom Svetskog prvenstva. Novac mi je potreban kako bih izdržavala porodicu, plaćala kiriju i račune.”

Kako kaže jedva čeka da dođu Britanci kojih će biti u najvećem broju, te da će uprkos neznanju jezika naći način da komunicira s njima.

“Naplatiću im 60 reala (20 evra) za pola sata, a za sat 100 reala (35 evra) samo zato što su prešli veliki put, zaključuje ova prostitutka.

 loading...