Brutalan zločin iz ljubomore: Ubio čoveka pa mu jeo srce viljuškom i nožem

Bivši dečko jedne Južnoafrikanke u napadu ljubomore, ubio je njenog sadašnjeg dečka, iščupao mu srce, a onda seo i počeo da ga jede nožem i viljuškom.

Očevici u Kejptaunu, komšije ubijenog Mbuisela Manona (62), pozvali su policiju kada su videli muškarca kroz prozor kako “kopa po utrobi ubijenog i stavlja u usta”, prenosi „Blic”.

Nepoznati muškarac je uhapšen jer je izbo Manona u grudi i vrat i ugrizao ga za levu stranu lica, a kada je policija stigla na mesto događaja pronašli su ga sa komadom srca žrtve u ustima.

– Zatekli smo osumnjičenog iz Zimbabvea kako nožem i viljuškom jede srce žrtve – rekao je portparol policije iz Kejptauna Federik Van Vik.

Policija sumnja da je motiv ubistva ljubomora, a brutalan zločin dogodio se u utorak oko 10.30 sati po lokalnom vremenu.

Komšije koji su bile svedoci napada rekli su da je ubica bio unajmljen da Manonu instalira nove prozore u kući.

– Kada smo stigli, čovek je mrmljao „Ja sam kralj. Obavljaću svoju večnu ljubav za ženu” tada je presekao srce i pojeo ga pre nego što je policija došla – ispričale su komšije.

Sestra žrtve rekla je da se njen brat zabavljao sa ženom više od četiri godine i da nije zaslužio da “umre kao životinja”.