Da li je ova devojka normalna? Ukrala maskaru iz srušenog aviona, pa se hvalila na internetu! (FOTO)

Katarina Parkomeko, proruska separatiskinja na internetu je objavila kako isprobava maskaru, za koju tvrdi da je ukradena iz srušenog malezijskog aviona. Ona je fotografiju okačila na Instagram sa komentarom 'Maskara iz Amsterdama, ili bolje reći sa polja, dobro ste me razumeli.'

Parkomenko živi u blizini mesta gde je srušen malezijski avion, a sebe opisuje kao separtistu koji osuđuje sve poteze Ukrajine.

– Maskara iz Amsterdama, ili bolje reći sa polja, dobro ste me razumeli – prokomentarisala je ona fotografiju na kojoj nanosi maskaru „Catrice”.

Posetioci njene stranice upitali odakle joj šminka, a Katarina je odgovorila: „Od mog prijatelja pljačkaša”.

I sa ruske i sa ukrajinske strane raspravlja se o autentičnosti fotografija, a postoje indicije da je Katarinin profil hakovan. Međutim, „Dejli mejl” tvrdi da su fotografije autentične, a oslanja se na analize internet stručnjaka i izvora koji je potvrdio Katarinin indentitet.

Fotografije su izazvale veliki broj komentara, a Katarinin Instagram nalog ubrzo je izbrisan. Njena fotografija sa natpisima da „predmeti sa polja nisu skupi i da heroj neće biti zaboravljen” uskoro su se pojavile na instagram nalogu @zolotosya.