FOTO: Ako ste mislili da je ovo žena, prevarili ste se! Neverovatna transformacija jednog muškarca

Ova žena je zapravo otac troje dece! Možete li da poverujete u to?

Upoznajte Majkla Džarvisa. Rođen je kao muškarac ali je oduek znao da je zapravo žena zarobljena u muškom telu. Supruga Lin ga je podržala u njegovoj konačnoj odluci da promeni pol, a pre toga je smršao neverovatnih 60 kilograma!

– Oduvek sam znala da sam drugačija. Koristila sam svaku priliku da se obučem kao žena iz zatvorenih vrata. Krila bih se, i jela ogromne količine hrane. Jela bih potajno, to mi je pomagalo da ublažim bol. Napunila bih tanjir sa što je više hrane moguće. I samo bih jela, jela i jela – priča Majkl.

Danas se Majkl zove Mišel, a kaže da je definitivnu odluku o promeni pola donela 2013. godine, kada je bila na odmoru u Meksiku:

– Bila sam među ljudima koji me nisu poznavali i tako shvatila da se osećam prijatno jedino u koži žene – priseća se Mišel.

Mišel je u braku sa Lin 18 godina, i imaju troje dece – Majkla (18), Gvinet (13) i Taru (19). Lin, koja pati od dijabetesa, kaže da je u potpunosti prihvatila muževljevu odluku, i odlučila da ostane u braku.

–- Kada mi je rekao da želi da postane žena, znala sam da će to biti teško i bila sam šokirana. Međutim, jedino je važno da je Mišel zadovoljna sobom. Naravno, bilo je teško. Kuća nam je vandalizovana, a decu nam maltretiraju zbog svega. Zaljubila sam se u muškarca, a sada sam sa ženom. Ali, zajedno smo toliko dugo. Jednostavno ne znam šta bih radila bez nje. I dalje je ista, dobra i velikodušna osoba kao kada sam je prvi put upoznala –zaključuje supruga Lin.