FOTO: Ova žena je ostala bez prebijene pare zbog mladog Tunižanina, i opet pravi istu grešku!

Ova žena se baš dobro opekla, ali je to ne sprečava da traži ljubav u mladim Tunižanima.

Mišel Spenser (51) koja živi od dodatka za invalide, potrošila je svu svoju ušteđevinu u iznosu od 18.000 funti (2.648,848 dinara) na mladog Tunižanina Ramija Selmija (22) koga je upoznala na jednom čet servisu na internetu.

Slatkorečivi Rami je ubeđivao da je očajnički zaljubljen u nju i preklinjao je da dođe u Tunis kako bi se ličnio upoznali.

Mišel je to i uradila, a nakon dvonedeljnog odmora, „zaljubljeni par” je bio i zvanično veren. Kako Rami nije imao posao, iskoristili su njenu ušteđevinu da organizuju venčanje.

– U početku mi uopšte nije smetalo što živimo od mog novca. Rami me je oborio s nogu – priča Mišel, dodajući da je njena devetnaestogodišnja ćerka molila da se urazumi, ali to tada nije bilo opcija.

Rami je na različite načine izvlačio pare od svoje verenice – tražio bi joj novac za časove vožnje pošto su mu kola „bila neophodna kako bi našao posao”

Sve je počelo da joj bude sumnjivo kada je Rami nedugo nakon venčanja počeo da insistira da spavaju u odvojenim krevetima.

– Vratila sam se u Englesku, a on je stalno tražio sve više i više novca i insistirao je da mu nekako sredim vizu da dođe kod mene – priča očajna Mišel. Na kraju braka koji je potrajao dve i po godine, ona je ostala bez prebijene pare:

– Tada je to delovalo kao prava stvar. Bila sam zaljubljena do ušiju – priča ova Britanka koja pati od depresije.

Na kraju su se razveli, a Mišel je ponovo u vezi. Scenario je isti – u ljubavi je sam momkom iz Tunisa po imenu Mesbeh(19) koga je upoznala preko interneta!

– Ovoga puta sve je drugačije. On me voli zbog moje ličnosti, a ne zbog para. Zaposlen je i do sada mi nije tražio ni dinar. Srećni smo i zaljubljeni – zaključuje Mišel odbranu svoje nove romanse.