FOTO: Ovaj čovek je imao dve mlade devojke istovremeno – pogledajte kako su mu se osvetile

Nakon što su ga izblamirale, čovek se sada krije kod mame koja ga svesrdno brani.

Stiv Frejzer je par godina bio u “srećnoj” vezi sa Nikolom Morland, sa kojom je i živeo, a onda je odlučio da je vreme da malo “prodrma” svoj ljubavni život, pa je otpočeo vezu sa Angelom Ilingvort. On je raskinuo vezu sa Nikolom, ali se ubrzo predomislio i vratio joj se pa je tako vodio paralelni ljubavni život.

Devojke su neko vreme živele u blaženom neznanju, a onda su otkrile prevaru i rešile da se osvete Stivu tako što su u centru Njukasla okačile natpis iznad autoputa, a na njemu piše “Stive Frejzeru, obe devojke su te otkačile”.

Ubrzo je poruku video ceo grad, a kada je priča došla do medija, i ceo svet. Mediji su pitali devojke kako su uopšte saznale jedna za drugu:

– Dosta mi je svega. Nikada neću reći kako smo saznale jedna za drugu. Nisam spremna da to kažem. A ako ljudi nastave da pitaju govoriću da nemam komentar. Nikada neću reći –izjavila je Nikola.

Stiv se trenutno skriva kod svoje mame, a ona tvrdi da njen potomak uopšte nije loš čovek kakvim ga sada mediji predstavljaju:

– Znate, on uopšte nije masovni ubica. Ovo je glupa šala. On nije loš dečko – zaključila je brižna mama, dodavši da su devojke preterale sa svojom okrutnom šalom. 

A, dok se Stiv krije kod mame a Nikola daje izjave za medije, Anđela uživa na odmoru u Španiji.