FOTO: Politički lideri postali transvestiti

Pogledajte kako Obama, Buš, Hitler i mnogi drugi političari izgledaju sa perikom i tonom šminke, obučeni u žensku odeću!

Fotomontaže koje prikazuju najmoćnije svetske političare “maskirane” u transvestite proslavile su umetnika sa Bliskog Istoka, koji se predstavlja kao Saint Hoaks.

Džordž Bušeta – Džordž Buš

Serija fotografija pod nazivom “War Drags You Out” prikazuje Baraka Obamu, Hitlera, Džordža Buša i mnoge druge našminkane, sa perikama i aksesoarima – i na njima zaista izgledaju kao da su došli pravo sa živopisne gej žurke.

Hitler Histerija – Adolf Hitler

Likovima na ovim fotomontažama umetnik je dao i interesantna imena – tako je Barak Obama postao Barika O’Biša, a Buš – Džordž Bušet.

Kraljica Ebi – Kralj Abdulah

– Ovaj projekat oslikava aktuelnu političku situaciju, u svetu i na Bliskom Istoku. Političke i verske vođe se zaista ponašaju kao dive, ali za razliku od njih, oni kostime nikada ne skidaju – objasnio je autor fotografija.

Vladi Pušin – Vladimir Puti

Vladi Pušin – Vladimir Putin

On je postao meta žestokih kritika na društvenim mrežama zbog fotografije kralja Abdulaha iz Saudijske Arabije.

Osi Bi

Ne možemo, a da se ne zapitamo kako bi u ovakvom izdanju izgledali domaći političari… Ko zna, možda se neko i doseti pa uradi nešto slično sa Vučićem, Dačićem ili Čedom Jovanovićem kao glavnim likovima.

Madam O’Sejn – Sadam Huseinloading...