FOTO: Šokantna fotografija – Severna Koreja u mraku

Na fotografiji se vidi da je Severna Koreja pre kao neka crna rupa ili mračna vodena površina između Kine i Južne Koreje.

Fotografiju koju je je objavila NASA dokazuje ono o čemu se već odavno priča – da je Severna Koreja u mraku. I to bukvalno u mraku.Na fotografiji se vidi da je Severna Koreja pre kao neka crna rupa ili mračna vodena površina između Kine i Južne Koreje.

Podsetimo, Severnom Korejom vlada Kim Džong un, neprikosnoveni vođa u toj izolovanoj državi.

On je od najranijeg detinjstva pokazivao je znake okrutnosti i radio sve što je poželeo – od vožnje luksuznih automobila, iako je bio toliko mali da nogama nije mogao da dohvati pedale, do preterivanja s votkom, cigaretama i „big mekovima”, ali nije voleo žene, otkriva Kendži Fudžimoto, Kimov najbolji drug s kojim je odrastao.

U izveštaju o sadašnjem severnokorejskom vođi, čije postupke članovi Ujedinjenih nacija porede sa zločinima nacista u Nemačkoj, Fudžimoto tvrdi da je Kim zapravo plejboj opsednut Holivudom, filmovima o Džejmsu Bondu i američkim rok zvezdama, koje zabranjuje u svojoj osiromašenoj zemlji.

“Za Kim Džong Una bio sam tu da se igram s njim, poput dadilje. Rekao bih da sam mu bio najdraža osoba tokom odrastanja – rekao je Fudžimoto, koji je pre desetak godina otišao iz Severne Koreje u svoju domovinu, Japan.

Prema njegovim rečima, u zemlji gde su milioni umirali od gladi odrastanje budućeg vođe bilo je poput nečega iz filmova.

Mali general

“Oduvek surov, često se tukao sa svojim starijim bratom i tetke su ga zvale „mali general”. Prvi automobil, blindirani „mercedes”, dobio je za sedmi rođendan, a obožavao je košarku i holivudske filmove, pogotovo one s Klintom Istvudom i Džejmsom Bondom. U 14. je dobio dve jahte, a tada je počeo i da puši, što je krio od oca, nekadašnjeg lidera Severne Koreje Kim Džong Ila. Takođe, u tim godinama je otkrio alkohol, najviše je voleo najskuplju rusku votku i mogao je da popije celu flašu sam”, istakao je Fudžimoto i dodao da je Kimu kad je napunio 18 godina otac dozvolio da koristi njegov harem.loading...