Lavina je provodila strasnu noć sa Stjuartom kada ih je u činu zatekao njen sin koji se iznenada vratio kući iz izlaska.

Šon Mahan (21) iz Škotske je počinio strašan zločin kada je u spavaćoj sobi svoje majke zatekao nagog Stjuarta  Mekelara (33).

Naime, njegov otac je našao posao van Škotske, a majka Lavina (50) je bila usamljena, pa je sebi pronašla zabavu u vidu mladog ljubavnika.

Lavina je provodila strasnu noć sa Stjuartom kada ih je u činu zatekao njen sin koji  se iznenada vratio kući iz izlaska.

Šon je prebio Stjuarta, a majku je ošamario i izvređao. Svom prijatelju je rekao:

“Tip je spavao s mojom mamom. Mislim da sam ga ubio”.

Šon je priznao ubistvo i osuđen je na četiri godine i osam meseci zatvora.

Njegova majka Lavina je upoznala Stjuarta u jednom noćnom izlaskom. Kasnije su došli do njene porodične kuće i počeli da se ljube. Pozvala ga je u kuću kako bi izbegli da budu viđeni.

Međutim, u ranim jutarnjim satima njen sin se vratio kući i zatekao ih zajedno u krevetu. Otvorio je vrata i počeo da viče:

– Šta to radiš? Kako si mogla to da uradiš tati?

Kako je na sudu rečeno, tada je napao majčinog ljubavnika i tukao ga 20 minuta, a onda se okrenuo majci, ošamario je i nazvao “droljom”. Dok je pretučeni ljubavnik ležao na podu, majka je uspela da pobegne.

Stjuart je završio u bolnici, gde su lekari pokušavali da mu spasu život, ali nisu uspeli u tome, dok je Šon uhapšen nakon što ga je policija pronašla dok se skrivao u ormaru u kući svog prijatelja.

 loading...