HOROR! Ujed misterioznog pauka devojci paralizovao ruku (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Nesrećna devojka je nakon što ju je ugrizao pauk danima bila u bolnici. Doktori još uvek nemaju objašnjenje za ono što joj se dogodilo niti je poznat insekt koji može da izazove ovakav užas!

Lauren Rid (21) je u sred noći probudio stravičan ujed, piše Miror.

–  Spavala sam kada sam osetila da nešto mili po mojoj levoj ruci. Odgurnula sam to kada sam primetila da mi lepljivo viri iz ruke. Lčilo je na crne dlake. Izvadila sam to, očistila ranu i otišla nazad na spavanje – priča Lauren.

Ipak, do jutra je mala, crvena fleka na Laureninoj ruci porasla. Posetila je doktora koji joj je prepisao antibiotike i rekao joj da će to rešiti problem.

– Trpela sam neverovatan bol. Ruka je počela da mi se koči i uskoro je bila paralizovana od ramena na dole. Ako bih pokušala da je pomerim izgledalo je kao da će mi ruka bukvalno otpasti od bolova – seća se Lauren.

Posle nekoliko dana, kada je dobila groznicu i kada je vrtoglavica postala uobičajna, a lekovi očigledno nisu delovali, Lauren je ponovo otišla u bolnicu.

– Kada su videli ranu delovali su šokirano. Mislim da nikada nisu videli nešto slično i to me je dodatno prestavilo – priča Lauren.

Nesrećna devojka je nakon toga danima bila u bolnici. Doktori još uvek nemaju objašnjenje za ono što joj se dogodilo niti je poznat insekt koji može da izazove ovakav užas!

Trenutno svi čekaju rezultate koji bi rasvetlili o kakvom pauku je reč. To bi moglo da pomogne u Laureninom daljem lečenju.loading...