Ispovest učenika koji se spavao sa svojom profesorkom: Nisam mogao da verujem kakva me je sreća zadesila

Gari je odličio da sa svetom podeli svoju ispovest o aferi sa svojom, kako kaže, omiljenom profesorkom.

Iako se na prvi pogled izvukla, makar u pogledu zatvorske kazne, pohotna profesorka Bernadet Smit iz Škotske je zbog svoje afere sa sedamnaestogodišnjim učenikom Garijem Ralstonom izgubila posao, porodicu i ugled.

Gari je odličio da sa svetom podeli svoju ispovest o aferi sa svojom, kako kaže, omiljenom profesorkom.

– Mislio sam da sam pravi srećković. Ona se dopadala svim momcima, nisam mogao da poverujem kada je završila sa mnom. Rekla mi je da misli da će da poludi, ali da jednostavno ne može da kontroliše svoja osećanja.

On je i opisao svoj prvi sastanak sa profesorkom:

– Otišli smo automobilom do jednog parka. Nakon šetnje smo se vratili u kola, i tada me je poljubila i ostavila mi dve ‘šljive’ na vratu – priča maloletni Geri, koji kaže da se nakon toga poverio ocu, koji mu je savetovao samo da budem oprezna, dok je baka alarmirala policiju, zbog čega je profesorka suspendovana.

Nakon toga, nije više imalo smisla kriti vezu, pa su se pojavljivali u javnosti kao par:

– Bio sam jako nervozan kada je došlo vreme za spavanje. Ja sam ostao u boksericama, dok je ona skinula majicu, ali ne i brushalter. Nosila je i farmerke. Primetio sam da joj je na leđima istetovirano ime bivšeg muža. Priljubila se uz mene i mazili smo se, ali dalje od toga nismo išli.Bludna profesorka je na sudu izjavila da je zaljubljena u svog učenika i da želi da nastavi vezu sa njim. Ona je proglašena krivom zbog seksualnih aktivnosti sa maloletnikom, zbog čega će dve godine biti pod nadzorom, a toliko dugo će se i njeno ime nalaziti na listi seksualnih prestupnika, piše Dailyrecordloading...