Krvavi Bajram: Džihadisti pogubili zarobljenike (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Objavili su video snimak na kom se mogu videti zarobljenici šćućureni u kamionima koji ih voze u smrt i prizori njihovog pogubljenja, bombaš samoubica u kamionu punom ekspoloziva koji se hvali da će uskoro postati mučenik, i slični prizori.

Muslimanski praznik Ramazanski bajram džihadisti ISIS obeležili su na sebi svojstven, surov i mračan način: Objavili su video snimak na kom se mogu videti zarobljenici šćućureni u kamionima koji ih voze u smrt i prizori njihovog pogubljenja, bombaš samoubica u kamionu punom ekspoloziva koji se hvali da će uskoro postati mučenik, i slični prizori.
U dane koji treba da budu radosni i tokom kojih muslimani obeležavaju kraj ramazanskog posta, militantni islamisti odlučili su da se pohvale video snimkom koji prikazuje njihovo sprovođenje genocida nad okupiranim stanovništvom.

Kvalitetno načinjen snimak prikazuje zarobljenike koji su masovno opkoljeni i svi zajedno pogubljeni, bombaša samoubicu koji se hvali svojim namerama pre nego što se kamionom punim eksploziva zaleteti u zgradu, Iračane na koje džihadisti nasumično pucaju iz vozila u pokretu, i desetine zarobljenika koji leže licem na zemlji, ruku vezanih na leđima, čekajući da budu ubijeni, prenosi „Blic”.

Snimak traje čitavih 36 minuta, pa je ovakvih mučnih prizora puno, i nisu kratki.

Niko od mušakraca čije je pogubljenje snimljeno ne deluje starije od 40 godina, a većina su očigledno dezerteri iz Iračke armije, po svoj prilici šiitski musimani, jer ih u filmu nazivaju rafidama (pogrdan naziv sunita za šiite, za koje veruju da ne priznaju vlast pravog islama).