Memoari koji će šokirati svet: Bil Klinton je bio zavisan od seksa jer ga je zlostavljala majka?!

Novinarka i dobitnica Pulicerove nagrade odbila je da objavi ovaj podatak. Sve do sada.

U osvit skandala Bila Klintona i Monike Levinski, tadašnja prva dama Amerike stala je u odbranu svog muža istakavši da njegova zavisnost od seksa potiče od činjenice da je bio zlostavljan kao dete.

Hilari Klinton je za vreme intervjua koji je dala poznatoj američkoj novinarki Lucindi Frenks 1999. iznela tvrdnju da zavisnost njenog muža od seksa potiče od toga što je u detinjstvu bio zlostavljan od strane majke, piše „Dejli mejl”.

Bil Klinton kao četvorogodišnjak, Foto: Wikipedia

Novinarka i dobitnica Pulicerove nagrade odbila je da objavi ovaj podatak. Sve do sada.

Tvrdnja tadašnje Prve dame Amerike samo je jedna u nizu osetljivih podataka iznetih u seriji novih knjiga koje se objavljuju sada kada se očekuje da se Hilari Klinton uključi u predsedničku trku za izbore 2016.

U svojoj knjizi „Timeless: Love, Morgenthau and Me” novinarka kaže da je Hilari krivila svekrvu Keli, koja je preminula 1994. godine za povređivanje sina „na načine koje ne možete ni da zamislite”.

Porodica Klinton u Belog kući, Foto: Wikipedia

Iako nije želela da iznosi detalje niti da odgovori na pitanja o zlostavljanju, Hilari je tvrdila da je upravo ovaj period života odgovoran za ljubavnu aferu njenog muža.

– Kad majka uradi to što je ona uradila, to te promeni zauvek – navodno je izjavila Hilari u intervjuu iz 1999. godine.

Frank ovaj detalj nije do sada objavila iako je želela. Međutim, neposredno nakon intervjua dogodila se afera sa monikom Levinski i ona nije želela da pokreće ovo pitanje u sred medijske oluje koju je to podiglo.

Još detalja biće poznato nakon što se knjiga poznate novinarke nađe u prodaji, sledeće nedelje.