MONSTRUOZNO: Hildu Ajanović dečko ubio čekićem i britvom

Domeniko D. dečko ubijene Hilde Ajanović, priznao je u policiji posle višečasovnog ispitivanja da je posle svađe i tuče slučajno udario devojku po glavi, a zatim videvši da je teško povređena dokrajčio je udarcima u glavu, prerezavši joj vrat britvom.

Domeniko D. (26) priznao je u frankfurtskoj policiji posle višečasovnog ispitivanja ubistvo svoje prijateljice šimnkerke Hilde Luinović Ajanović (29), pre nedelju dana.

Domeniko je policajcima ispričao da je Hildu nekoliko puta čekićem udario u glavu, a da je onda britvom sekao po vratu.

On je zatim rekao da je čekić i britvu bacio u dve različite kante za đubre.

Tužilaštvo je posle saslušanja Domenika D. odlučilo da podigne optužnicu za teško ubistvo Hilde Ajanović, kao i za prikrivanje ovog teškog zločina. Iako se preko Fejsbuka Domeniko hvalio zajedničkim fotografijama na kojim se vidi par koji deluje zaljubljeno, stvarnost je bila mnogo drugačija nego što se to pokazivalo na društvenim mrežama. Komšije su naime posvedočile da se iz stana u kome su domeniko i Hilda zajednički živeli često čule svađe i glasne rasprave. Podsetimo telo ubijen Hilde Ajanović pornađeno je pre šest dana u jednom iznajmljenom stanu u Frankfurtu. Patolozi su, osim povrede glave, koje potiču od udaraca, utvrdili i više rezova oštrim predmetom na vratu. Postojale su sumnje da je Hildu ubio neko od članova njene porodice, jer je postojala krivična prijava protiv njih, koju je podnela Hilda u strahu za sopstveni život. Ljudi koji su se predstavili kao prijatelji pokojnice, nemačkim medijima ispričali su da je žrtva za prijatelja imala mladića, jednog Italijana.