Najbolji deda na svetu: Napisao inspirativno pismo svojoj ćerki, nako što je svog sina izbacila iz kuće jer je gej

- U pravu si kad kažeš da nam je sramota ušla u kuću, ali ja mislim da si pobrkala ko tu sramotu predstavlja, napisao je ovaj neverovatni deda.

I dok su uglavnom uvrežene zablude da su stariji ljudi homofobičniji od mlađih, deda jednog homoseksualno opredeljenog dečka, pokazao je svoju otvorenost prema pripadnicima LGBT zajednice, napisavši pismo svojoj homofobičnoj ćerki koja je svog sina izbacila iz kuće, jer joj je priznao da je gej.

Pročitajte pismo kojim se deda obračunao sa svojom ćerkom i time pružio podršku svom unuku.

„Draga Kristina,

razočarao sam se u tebe kao kćerku. U pravu si kad kažeš da nam je sramota ušla u kuću, ali ja mislim da si pobrkala ko tu sramotu predstavlja.

Izbaciti Čeda iz kuće samo zato što ti je rekao da je gej je strašno! Roditelj koji se odriče svog deteta je protiv prirode!

Jedina inteligentna stvar koju sam od tebe čuo u ovom slučaju jeste da “ti nisi odgajala svog sina da bude gej” Naravno da nisi. On je tako rođen i nije to izabrao baš kao što ne može da izabere ni da bude levoruk. Naprotiv, ti si izabrala da budeš prepuna predrasuda i zaostala. I tako dok si ti u situaciji da se odričeš svoje dece, mislim da je nastao trenutak da ti kažem zbogom. Imam sada divnu priliku da odgajam svog unuka, i zaista nemam vremena za svoju bezosećajnu ćerku. Ako usput negde pronađeš svoje srce, javi nam.

Tvoj tata”.