Ne dajte da vas zavara njegov anđeoski izgled – Ovo je opasan kriminalac (FOTO)

Priča Džeremija Miksa koji je uhapšen zbog posedovanja oružja bez dozvole u Kaliforniji obišla je svet, a fotografija lepog kriminalca izazvala je uzdahe miliona žena. Ipak, strani mediji su sada objavili neke, ne baš tako lepe detalje iz njegovog života.

Džeremija Miks je u zatvoru od početka nedelje. Od srede uveče do četvrtka ujutro dobio je 10.914 „lajkova” i preko 2.400 komentara na fan Fejsbuk strani, a žene širom sveta bukvalno su poludele za njim.

Ipak, ne dajte da vas zavara lep izgled! Iza pogleda bistro plavih očiju krije se proračunat i ni malo bezazlen kriminalac.

Tridesetogodišnji Džeremi je oženjen, ima dete, ali i podeblji policijski dosije prepun optužbi za krađu, falsifikovanje i pripadništvo uličnim bandama.

 

On je već godinama čest posetilac suda u Kaliforniji gde mu je suđeno zbog opiranja hapšenju, lažiranju dokumenata i lažnog predstavljanja kao i velikih pljački zbog kojih je bio u zatvoru dve godine.

Džeremi ima brojne tetovaže od kojih ona na licu, suza pored levog oka predstavlja ubistvo bandi, a tetovaža na ruci „Crip” sugeriše pripadništvo opasnoj bandi „Crips gang” koja je poznata po ubistvima i trgovinom droge.

 

Međutim, nema dokaza da je Džeremi umešan u takve radnje.

– Stare tetovaže izazivaju stereotipe i policija ga osuđuje bez osnova. On je moj sin i divan je – rekla je Džeremijeva majka koja dodaje da je njen sin napustio bandu još pre sedam godina.

Prema njenim rečima, on je sada posvećeni suprug i bližan otac, a pištolj koji je policija pronašla prilikom hapšenja nikada nije koristio za kriminalne radnje.