Nju je majka prodala Romima kada je imala četiri godine: Evo kako sada živi

Kada je njena baka, koja ju je i odgajila, preminula, konačno je skupila hrabrosti da potraži svoje prave roditelje.

Olga Romanovič danas ima 20 godina i prava je lepotica, što dokazuje i činjenica da je pobedila na izboru za Mis. Međutim, kada je imala samo četiri godine, njena majka Tamara je prodala Romima za par zlatnih minđuša!

Tamara je naime, rešila da se rastane od muža i deteta, pa je Olgu prodala Romima, a iz Belorusije je pobegla u Moldaviju, rekavši mužu da ide po paklu cigara.

Olgi je njena nova porodica promenila ime u Marija Prejda. Kako sama kaže, bila je srećna sa svojim “kupcima”, ali uvek se pitala odakle potiče, pa je zato angažovala Interpol ne bi lo našla svoje prave roditelje.

– Odgajali su me kao svoje dete. Ali, nikada se nisam osećala kao deo njih. Prosto, uvek sam bila drugačija – rekla je Olga lokalnim medijima.

Iako je naučila romski jezik, nikada se nije uklopila. Školovala se za kuvaricu i frizerku, ali je uvek bila nesrećna i želela je da sazna odakle je. Kada je njena baka, koja ju je i odgajila, preminula, konačno je skupila hrabrosti da potraži svoje prave roditelje.

Uz pomoć Interpola našla je majku, koja je u užasnom zdravstvenom stanju, pa tako sada živi sa tetkom u Minsku i studira na Medicinskom fakultetu.