Opustio se na dužnosti: Policajac uhvaćen u predigri sa devojkom (VIDEO)

Žvalavili su se tamo, samo im je krevet još falio. Naslonio se na policijsko vozilo, kao da je iznad zakona. Kao da on stvara zakone, rekao je svedok događaja.

Irving Diaz, policajac iz Džeksonvila, iz Floride, razbesneo je svoje sugrađane kada je u uniformi uhvaćen u strastvenom zagrljaju sa devojkom, naslonjen na policijsko vozilo.Iako je policija Džeksonvila potvrdila da je reč o njegovoj devojci, to ipak nije smirilo uznemirene građane, koji zapravo nisu bili svedoci događaja, već su videli fotografiju koju je napravila Nešia Tomas, piše „Kurir”.

Tomasova je posmatrala prizor 15 minuta, zbog čega je odlučila da čitavu stvar iznese u javnost.

– Žvalavili su se tamo, samo im je krevet još falio. Naslonio se na policijsko vozilo, kao da je iznad zakona. Kao da on stvara zakone – izjavila je uznemirena Tomasova.

Njeno mišljenje deli većina građana koji su upoznati sa “incidentom”. Ljudi su uglavnom besni zbog modela ponašanja policajca, koji bi trebalo da je uzor.

Prema zakonima u Floridi, policajac na dužnost ne sme imati seksualni kontakt, niti komunikaciju seksualne prirode. Ipak, još uvek nije utvrđeno da li je policajac u vreme nastanka fotografije bio na dužnosti.

Pogedajte video: