Osuđena na invalidska kolica posle nesreće, uspela je da opet stane na noge (FOTO)

Šeli Folkner (27) preživela je strašnu nesreću kada je izgubila kontrolu nad autom i udarila u drvo, zbog čega su doktori rekli da će biti osuđena na invalidska kolica. Međutim, Šeli je dokazala da je čudo moguće.

Iako je vozila ispod dozvoljene brzine, Šeli je izgubila kontrolu nad vozilom dok je menjala brzine, sletela je sa puta, a auto se čak dva puta i prevrnuo. Doktori su joj rekli da je srećna što je preživela i da je moguće da će ostatak života da provede u invalidskim kolicima.

Ovo je Šeli dalo motivaciju da ozdravi i ponovo stane na svoje noge.

Šeli je zadobila povrede ruku i kičme, kada se auto prevrnuo i udario u drvo. Uprkos povredama, u bolnici je provela samo 11 dana, i za to vreme je imala tri operacije. Stavili su joj metalne ploče u ruke i šipku u vrat, ali samo nedelju dana posle nesreće, Šeli je sedela u krevetu, a sada, sedam meseci posle, opet hoda i ide na fakultet.

Foto: Printscreen/Daily mail

– Osećam kao da živim drugi život. Imala sam samo dve opcije: smrt ili da budem paralizovana. Sa svakim korakom koji napravim, osećam da sam na putu da se oporavim potpuno. To je malo čudo za mene – rekla je Šeli.

Za oporavak je zahvalna i slučajnim prolaznicima koji su pozvali pomoć i držali je budnom dok bolničari nisu stigli.

– Kada sam se osvestila, htela sam da ustanem ali mi nisu dozvolili. Da nisu bili pored mene, imala bih još teže povrede – zahvalna je Šeli Endiju i Lisi, koji su joj prvi pritekli u pomoć.

Roditelji su preuredili prizemlje kuće kako bi joj bilo lakše da se kreće.

– Ali ja sam bila rešena da opet prohodan i što pre se oporavim. Prošla sam kroz pakao, ali sam  zahvalna što sam živa – rekla je Šeli.

Sedam meseci nakon nesreće, Šeli ide ka oporavku i nada se da će što pre biti ona stara.loading...