Šokantni zločini dešavaju se širom sveta svakodnevno, ali većina njih ostanu nepoznati.

Ova dvojica momaka, počinila su jezivu seriju ubistava 2007.godine u Ukrajini. Zbog svojih brutalnih ubistava zvali su ih „Čekić banda” i „Manijaci iz Dnepropetrovska”. Malo je poznato kakve su sve zločine učinila ova dvojica tinejdžera, piše Viralnova. Oni su ubli 21 osobu, ali nikad nisu objasnili motiv svojih ubistava.

Prvo od Dnepropetrovskih ubistava dogodilo se 2007. godine kada su devetnaestogodišnjaci Viktor Saienko i Igor Supruniuk. Igor je šetao gradom i nosio čekić, kad su momci prošli pored žene, Supruniuk se iznenada okrenuo i krenuo da udara ženu čekićem. Ubili su ženu.

Ubrzo nakon prvog ubistva, momci su ubili čoveka koji je spavao na klupi. Naredne nedelje pronađena su još dva tela. A onda i treće. Vlasti su počele da brinu jer su imali problem sa serijskim ubistvima u kojima je svaka sledeća žrtva bila brutalnije ubijena od predhodne.

Ubice su bile veoma ponosne na svoja jeziva dela, često su gotografisali i snimali svoja dela. Kako su ubice napredovale, na žrtvama su bili sve vidljiviji znaci mučenja i sakaćenja. Jedna od jezivh pizora bio je kad je pronađena trudnica, kojoj su ubice izvadile plod iz materice.

Ubice Igor i Viktor upoznali su se kad su imali četrnaest godina. Spajao ih je zajednički strah od visine, pa su da bi to prevazišli, nekoliko puta visili sa četrnaestog sprata. Imali su običaj da životinje razapnu na krst, a zatim da pucaju u njih.

Policija je dvojici monstruma bila za tragom tek kad je jedan četrnaestogodišnji dečak uspeo da se otrgne od ubica i pobegne u šumu. Taj isti dečak, dao je detaljne opise Viktora i Igora policiji.

Viktor Saienko i Igor Suprunick uhapšeni su i osuđeni na doživotnu kaznu.loading...