Ovo je najseksipilnija narko-mafijašica na svetu: Upoznajte Klaudiju Očoa Feliks (FOTO)

Feliksova u ovom poziranju ipak ide dalje od Kim Kardašijan i obožava da se slika sa kalašnjikovim u rukama, a oružje lično ukrašava pozlatom i bojeći ga u ružičasto i kamuflažne boje.

Klaudija Očoa Feliks ima 27 godina i troje dece iz braka sa meskičkim bosom, čiji klan vodi od njegovog hapšenja.

Mnogo voli društvene mreže i pućenje usana, pa je dobila nadimak Kim Kardašijan narko-kriminala.

Sve bi ovo ostalo na nivou bizarnosti da seksi brineta nije „nova imperatorka” Los Antraksa, jednog od ozloglašenijih klanova u kartelu Sinaloa i praktično njegovog vojnog krila. Ovaj kartel je nekada vodio Hoakin Guzman Loera zvani El Čapo, najpoznatiji meksički narko-bos, a internetom odavno kolaju priče da je Sinaloa, najveći trafikant droge iz Meksika u SAD, povezan s američkim bezbednosnim službama, konkretno CIA.

Bivši muž ove “imperatorke” je Rodrigo Arečida Gamboa (34), poznatiji kao El Čino Antraks, koji je krajem prošle godine uhapšen na aerodromu u holandskom gradu Amsterdamu i čeka izručenje u SAD. Od njegovog hapšenja Feliksova je preuzela “antraksovce”, a pažnju javnosti privukla je svojom nezasitom potrebom za fotografisanjem i puštanjem na internet svojih slika u markiranoj odeći, u šopingu, na bazenu, ispred ogledala pokazujući svoje obline, sve kao prava američka starleta.

Feliksova u ovom poziranju ipak ide dalje od Kim Kardašijan i obožava da se slika sa kalašnjikovim u rukama, a oružje lično ukrašava pozlatom i bojeći ga u ružičasto i kamuflažne boje. Na Tviter je postavila i fotografiju dečaka kojeg predstavlja kao svog sina, a koji leži na krevetu pokriven kamarom novca, prenosi “Blic”.

Na Guglu je dovoljno ukucati njeno ime i izlaze naslovi poput „Klaudija Očoa Feliks, atraktivna narko-mafijašica koja zavodi putem Tvitera” i „Klaudija Očoa, najseksepilnija narko-mafijašica u celom Meksiku”.

Feliksova živi u gradu Kuliakan u saveznoj državi Sinaloa, koji je uporište “antraksovaca”. Vozi BMW serije 3 i sklona je preterivanju u alkoholu i drogama. Često je viđaju u u klubovima u Kuliakanu i Gvadalahari, gde je tokom provoda štiti do zuba naoružano obezbeđenje.