PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Evo šta se dogodi ženama kada odbiju prosidbu u nekim delovima sveta

Šta se desi kada žena odbije prosidbu? Koliko znamo iz romantičnih komedija uglavnom bude poprilično nezgodno muškarcima. Ipak, to nije slučaj na svim delovima naše planete...Slike koje imate prilike da vidite mogu biti uznemiravajuće.

 

U mnogim delovima našeg sveta žene su prisiljene na udaju, jer odgovor “ne“ ne postoji kao opcija ili ako joj se desi da odbije muškarca, čekaju je strašne posledice.

Žene koje imate prilike da vidite su iz Pakistana. One su odbile da se udaju. Muškarci koji bi trebalo da ih vole do kraja života su ih unakazili za ceo život.

 

Chanchal has allegedly come under attack again from the accused ahead of a court hearing, two years after her case…

Posted by Stop Acid Attacks on уторак 19. мај 2015.

Ove fotografije napravio je fotograf Emilio Morenati koji je ovako želeo da podigne svest o nasilju u porodici, ali i da da glas ženama koje su žrtve stravičnih napada kiselinom.

Tridesetogodišnja Irum Saed spaljeno je pola lica, leđa i ramena kada je imala samo 18 godina. Tom prilikom nesrećna devojka je ostala bez jednog oka. Dečko, za kog je odbila da se uda, polio je kiselinom na sred ulice. Do sada je imala čak 25 korektivnih plastičnih operacija.

 

A minute for us: bit.ly/saasheroes#SHARE in support

Posted by Stop Acid Attacks on субота 2. мај 2015.

Neke od ovih hrabrih žena nisu nikada želele da idu na korektivne operacije, dok su se druge trudile da povrate svoj stari izgled koliko je to moguće.

Ovakvi slučajevi javljaju se i državama kao što su Kambodža, Avganistan, Indija, Bangladeš, Pakistan i okolne zemlje.

 

In the photograph, 17-year-old Dolly, who goes by one name, says “I want to be a Doctor.” Shot in Dolly’s hometown Agra,…

Posted by Stop Acid Attacks on Среда 6. мај 2015.

Čak osamdeset odsto žrtava napada kiselinom su žene i to uglavnom devojke ispod 18 godina.loading...